
اختراع دستگاه کره گیری بادام زمینی تحولی بزرگ در زمینه تولید.محصولات ارگانیک می باشد. این دستگاه با تولید انواع کره آجیلی ضمن ارتقاء سلامت جامعه، موجب بوجود آمدن مشاغل جدید نیز شده است.
دستگاه کره گیر بادام زمینی چگونه کار می کند؟
در ابتدا ببینیم کره بادام زمینی چیست و چه زمانی تولید یا اختراع شد؟
-کره بادام زمینی = به بادام زمینی له شده بصورت خامه ای در فشار بالا کره بادام زمینی گفته می شود. که این کره بدون هیچگونه افزودنی می باشد. (در صورت تمایل و یا سیاست های فروش هر شرکت برخی افزودنی ها مانند شکر،شکلات و… به آن افزوده می شود.)
اولین اشاره ها به کره بادام زمینی را می توان در قرن 13 تا 15 میلادی دید که بادام زمینی برشته شده را بصورت خمیر در می آوردند. ولی اختراع بادام زمینی مدرن و امروزی را می توان به سال های1884 مرتبط دانست،که بادام زمینی بو داده شده گرم،را چندین نوبت آسیاب می کردند تا بصورت مایع و نیمه مایع درآمده و پس از خنک شدن به آن شکر اضافه می شد.
کره بادام زمینی به دلیل پروتئین بالایی که دارد،طرفداران بسیاری بخصوص در مراکز درمانی داشت(موسسه اصلاحات سلامت وسترن kellog به بیمارانی که بایستی پروتئین بالایی دریافت کنند، سرو غذاهای حاوی بادام زمینی را در برنامه غذایی آنها اجرایی کرد.) و همچنین در این دوران کره بادام زمینی در موسسات مراقبت بهداشتی گران قیمت، جهت افراد ثروتمند عرضه می شد.
با گذشت زمان و پیشرفت روز افزون علم و تلاش انسانها جهت رفاه بیشتر،پزشکان،دانشمندان علوم غذایی و داروسازان ایالات متحده و کانادا در خصوص روش های مختلف تولید کره بادام زمینی تحقیقات انجام دادند و روشهای زیادی اختراع کردند.( تحقیق گروه های علمی و پزشکی نشان دهنده اهمیت این محصول می باشد.)
اختراع اولین دستگاه تولید کننده کره بادام زمینی مربوط به سال 1903 میلادی می باشد و جالب است بدانید مخترع کره بادام زمینی برند jif بک شیمیدان به نام جوززف رزفیلد می باشد که درسال 1922 یک فرآیند تولید کره بادام زمینی را با نام اسکیپی (skippy) روانه بازار کرده بود و در سال 1955 با ابداع فرآیندی جدید و افزودن شکر و ملاس به کره بادام زمینی تولیدی، برند جیف(jif) را روانه بازار کرد.


دستگاه کره گیر بادام زمینی چگونه کار می کند؟
تا اینجا دیدیم که کره بادام زمینی حدود 500-600 سال تاریخچه دارد تا به امروز رسیده و با پیشرفت هایی که صورت گرفته، دستگاه های گوناگونی در زمینه فرآوری آن ساخته شده است تا تمام انسان ها بتوانند از این محصول خوشمزه و سرشار از پروتئین بهره مند شوند.
به دلیل قدمت بیشتر بادام زمینی،و اینکه اولین کره آجیلی توسط بادام زمینی تهیه شده است،کره بادام زمینی شناخته تر شده تر از دیگر کره های آجیلی می باشد. (کره آجیلی= کره بادام درختی، کره پسته، کره فندق، کره هندی و…)
دستگاه های کره گیر بادام زمینی،براساس مکانیزم فشار مکانیکی.بر روی دانه کار می کند. که این فشار با توجه به دو ویژگی تامین می گردد:
1- دور بالای الکترو موتور
2-خروجی بسیار پایین محصول
این فشار مکانیکی بالا در صورت طراحی و مهندسی صحیح قطعات می تواند،کره تولیدی با کیفتی در اختیار شما قرار دهد.
حال این محصول خروجی از دستگاه کره ساز می تواند کره بادام زمینی،کره پسته، کره فندق، کره بادام درختی و… بصورت میکس و مخلوط باشد.
آیا دستگاه های کره گیری بادام زمینی با یکدیگر متفاوتند؟
در پاسخ به این سوال دو سوال دیگر پیش می آید:
1- آیا دستگاه های کره گیری از نظر کیفیت باهم متفاوتند؟
2-آیا دستگاه های کره گیری از نظر کارکرد با یکدیگر متفاوتند.؟
در پاسخ به سوال شماره 1 می توان گفت بله و موارد زیر در پاسخ به این سوال می باشد:
– کیفیت آلیاژی که جهت تولید قطعات دستگاه استفاده می شود.( سیلندر، ماردون، سنگ های سر دستگاه و…)
-طراحی اصولی قطعات: اگر طراحی اصولی نباشد، کره تولید بی کیفیت و طول عمر دستگاه کم خواهد بود.
-کیفیت کره تولیدی متفاوت می باشد.( دستگاهی که کیفیت پایینی دارد، کره ای درشت و ناهمگن تولید می کند.)
در پاسخ سوال شماره 2 می توان دستگاه های کره گیر را در دو دسته /تک کاره و چند کاره/ قرار داد:
دستگاه تک کاره : به دلیل نوع الیاژ و طراحی آن قابلیت تولید انواع کره آجیلی را دارد.
دستگاه های چند کاره : به دلیل استفاده از آلیاژ با مقاومت بالا و طراحی خاص، علاوه بر تولید ده ها نوع کره آجیلی، قابلیت تولید ارده و کره نارگیل آبکی را دارد.
چه نکاتی در زمان خرید دستگاه کره گیری بادام زمینی بدانیم؟
-مهمترین مورد خدمات پس از فروش در دسترس می باشد.( دستگاه های کره گیری جز دستگاه های صنعتی محسوب ب می گردند.و این دستگاه ها پس از مدتی کارکرد کیفیتشان مشخص گردد، با خرید از مراکز معتبر و قابل دسترس می توانید این ریسک را کاهش دهید.)
-قطر سنگ های جلویی دستگاه می باشد.که هر چه بزرگتر باشد، دانه وارد شده به راحتی خارج می شود.و فشار کمتری به دستگاه وارد می شود و راندمان بالاتری خواهد داشت.)
-آبکاری اصولی دستگاه.( آبکاری قسمت های مختلف دستگاه،علاوه بر زیبایی و بهداشت، موجب افزایش مقاومت و طول عمر دستگاه می شود.
-میزان صدای دستگاه در زمان کار را دقت کنید.
-کره تولیدی لطیف و یکدست یاشد.
در خصوص اینکه دستگاه کره گیری اینورتر داشته باشد یا نه در آینده صحیت خواهیم کرد.
در ویدئویی که گذاشتیم می تونین کیفیت و قدرت دستگاه چندکاره آجیلکا رو ببنید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.